A cégek hatalmas hangsúlyt fektetnek manapság arra, hogy kiemelkedjenek az átlagos tömegből. Rengeteg versenytárssal kell megküzdeni és a fogyasztói igények is egyre magasabbak. Átlagos szolgáltatással nem lehet eredményeket elérni, de a minőségi termék se jelent garanciát a sikerre. Nem elég nagyon jónak lenni a szakmásban, átlag felettinek is kell látszani. A céges arculat ebben tud segíteni.

Az igazán jó cégek professzionális arculatot terveztetnek, ezzel pedig kiemelkednek a tömegből. A sok cég közül nem az fog kiemelkedni, amelyik rengeteg pénzt költ a reklámra, hanem az, amelyik a megfelelő üzenetet tudja közvetíteni a célközönségének.

A jó reklám alapja a minőségi arculat. A marketing ügynökségek, reklámügynökségek és digitális marketing szakértők egységesen azt a véleményt hangoztatják, hogy a minőségi reklámhoz minőségi grafikai elemek is kellenek.

Ilyen szolgáltatást nyújt például a Marketing21 is, ahol profi grafikus tervezi a céges arculatot. Részletesen itt lehet olvasni a szolgáltatásról.