A többutas csomagoló eljárások (RTP) műanyag eszközök és kellékek gyártásában a Schoeller Allibert 50 éves múltat tudhat maga mögött. A műanyag raklapok, tárolók, rekeszek, ládák és konténerek ma már a logisztika mindennapjait teljes egészében körbefonják. De ahhoz, hogy ez az iparág fenntartható legyen folyamatos innovációra volt, van és lesz is szükség hiszen hatalmas a kereslet ezekre a termékekre, viszont a környezeti hatások komoly terhet róhatnak az egész bolygóra.

Az egyik legfontosabb termékkategóriája a műanyag gyártásnak ebben az iparágban a műanyag raklapoké. Igazi támogatóterméke ez a csomagolási megoldásoknak. Nemcsak kiemelkedő minőség, hosszú éllettartam és újrahasznosíthatóság szükséges a sikerhez egy ilyen piacon. Elengedhetetlen a rendszerszintű szemlélete a szolgáltatásoknak, hiszen annyi megoldás létezik ahány felhasználó.

A műanyag raklapok területén olyan termékvariációk állnak a partnercégek és a logisztikai szolgáltatásokat igénylők részére mint a BiPP, EOS, Everest és Universal raklapok. Ezek az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján kerültek kifejlesztésre és céljuk hogy a különböző elvárásoknak megfelelően tudják segíteni a szállítási és raktározási folyamatokat. Ha nem találna valaki az igényeinek megfelelő méret, terhelhetőség vagy funkció területén akkor még mindig van lehetősége egyedi megrendelések leadására.

műanyag raklapok