Szinker fuvarozás az EU-ban

A Szinker Srl. egy romániai és erdélyi nemzetközi fuvarozásra specializálódott vállalat. Több mint 30 darab Mercedes kamionnal és teherautóval bármilyen rakományt képesek leszállítani az egész Európai Unió területén és Svájcban.

Egy ekkora flotta irányítása ilyen távolságokban megköveteli, hogy tapasztalt sofőröket alkalmazzon a cég. A főhadiszálláson lévő munkatársak pedig a legmodernebb szoftveres támogatással segítik az úton lévő szállítókat. Folyamatosan optimalizálják az útvonalakat, rakomány feltöltéseket és műszakokat. A minőségi fuvarozás garantált, hiszen a Szinker már évek óta rendelkezik az ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal. Noha a tulajdonosok magyarok-székelyek, a vállalkozásnak muszáj volt alkalmazkodnia a nemzetközi versenyhez, így természetesen több nyelven is megoldható a kommunikáció a céggel.

Eseti szállítások és komplex logisztikai projektek esetében is érdemes Szinkert választani. A CMR biztosítás a kamionokon és a flotta nagysága garantálja, hogy azokban a ritka esetekben amikor leáll egy teherautó, tudnak küldeni pótkamiont a lehető leggyorsabban.

Bátran tudjuk ajánlani a Szinker családi vállalkozást, ha megbízható nemzetközi fuvarozót keres.

Szinker Srl. szállítmányozás